Vraag en antwoord

Betalen

Betalen gebeurd via de webshop. Via de knop ‘Paypal’ kan dit ook met je gewone bankrekening. Wil je een andere betaalwijze, contacteer mij dan.

Bestellen

Doe je via de webshop voor de kleine werkjes. Voor grote werken kom ik graag langs en presenteer ik meerdere schilderijen in de ruimte.
Het best maak je een account aan. Controleer vooral je gegevens vóór het doorsturen, dit is de enige manier waarop ik je kan contacteren.
Ik probeer de webshop up-to-date te houden maar een schilderij kan reeds verkocht zijn buiten deze webshop om. Mocht dit zo zijn dan breng ik jou zo snel mogelijk daarvan op de hoogte. Ik kan jou zeker een alternatief voorstellen. Vind je jouw keuze toch niet dan wordt het geld uiteraard teruggestort.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in Euro (€). Prijs is inclusief alle belastingen, BTW, taksen en diensten. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Bijkomende leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden desgevallend apart vermeld.

Levering

Enkel in België voor de schilderijen. Voor buitenlandse bestellingen gelieve mij te contaceteren.
De GSM covers worden wereldwijd verstuurd met uitzondering van China, USSR, Mexico Zuid-Afrika, omwille van de hoge transportkosten.
Na bestelling ontvang je een mail met bevestiging én spreek ik verder af hoe het tot bij jou komt. Uiteraard zie ik graag waar het komen zal en geef ik je daar advies voor indien gewenst. Tevreden klanten zijn mijn beste reclame.

Eigendomsrecht

Alle schilderijen zijn door mij gemaakt en vallen onder het copyright van de ontwerper. Vermenigvuldigingen, prints, foto’s of afbeeldingen op welke manier dan ook, zijn niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke bevestiging van mij. Ook niet nadat het schilderij aangekocht werd.

Onderneming

Carl Soete

Stationsdreef 128. 8800 Roeselare
BE0556.773.664